Dabas

Hantera, publicera och nå ut med din artikelinformation genom Dabas – Sveriges största databas för den svenska foodservicemarknaden.

Dabas – Sveriges artikeldatabas

Dabas är en branschneutral artikeldatabas som innehåller information om de produkter som finns tillgängliga på den svenska foodservicemarknaden.

Som tillverkare kan du hantera och publicera din artikelinformation i DABAS. Vi kvalitetssäkrar och tillgängliggör informationen till dina kunder – grossister, kommuner, kostplaneringsföretag, restauranger, storkök med flera.

www.dabas.com

 

All information på ett ställe

Dabas är en webbaserad tjänst och hela databasen finns tillgänglig online. Sök bland alla artiklar på marknaden och hitta produktblad med information om tillverkare, ingredienser, näringsvärden, märkning, produktbilder, logistik och mycket mer. Att få tillgång till och använda Dabas informationen är gratis.

Läs vidare

 

 

Förenklad artikelhantering för tillverkaren

Som tillverkare kan du hantera och publicera din artikelinformation på ett enda ställe och nå ut till dina kunder. I Dabas finns kraftfulla och användbara funktioner som låter dig hantera artiklar, produktbilder, skicka varucertifikat till grossister och publicera produktblad. Det är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Läs vidare