Delfi Online

Öka träffsäkerheten i försäljning och marknadsföring med Delfi Online – databasen över Sveriges dagligvaruhandel, servicehandel och foodservice.

Delfi Online är Sveriges största databas över dagligvarubranschen

Databasen omfattar 40 000 av Sveriges aktörer inom dagligvaruhandeln, servicehandeln och foodservice.
Delfi Online databasen är unik då den innehåller både basuppgifter samt tilläggsuppgifter som kedjetillhörighet, huvudgrossist, omsättning, antal serverade portioner och mycket mer.

www.delfionline.se

 

Alltid tillgänglig

Delfi Online är en webbaserad tjänst som alltid är öppen för dig som abonnent.
I tjänsten finns många kraftfulla och användbara funktioner där du enkelt gör egna urval och hittar rätt målgrupp för kundbearbetning.

Läs vidare

 

 

Alltid aktuell information

Ett uppdaterat kundregister ger dig effektivitet och affärsmöjligheter.
Delfi Online uppdateras dagligen med aktuell information och hjälper dig upprätthålla en hög kvalitetsnivå i ditt kundregister.

Läs vidare

Nya och nedlagda

 

Säljdistriktplanering

Planera, skapa och bevaka säljdistrikt. Visualisera dina säljares distrikt på karta och se nyckeltal. Med enkla och användarvänliga kartfunktioner kan ni själva hantera och optimera era säljdistrikt i Delfi Online, med direkt tillgång till Delfis kundregister med aktuell information för alla butiker.

Läs vidare

 

 

Hitta rätt målgrupp för kundbearbetning

Oavsett hur du väljer att bearbeta marknaden så förbättras möjligheterna till resultat med tillgång till bra marknadsinformation.
Genom Delfi Online får du kontinuerligt samlad och uppdaterad information från en källa, med enhetlig struktur på all data. Det är vad som gör Delfi Online unikt.

Jag vill veta mer